Babykamer inspiratie doe je hier op

Als je opzoek bent naar babykamer inspiratie? Dan ben je bij Baby-Dump aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een ruim assortiment aan kamers en voor ieder zijn smaak wat wils. Omdat ik samen met mijn goede vriendin in een van de vestigingen aan het shoppen was voor haar baby, ben ik op het idee gekomen om op deze site haar kraam- cadeau te bestellen. Want toen wij samen door de winkel liepen kwam ik er eigenlijk achter wat nu precies haar smaak is. En dat bracht mij tevens op het idee om deze aanrader op mijn site te plaatsen. Want als je op zoek bent naar een leuk cadeau voor iemand die zwanger is of net is bevallen? Dan kun je het hier zo bont maken als je zelf wilt.

 

Het bleef niet bij kijken

Enfin, wij waren daar voor babykamer inspiratie. En uiteindelijk is mijn vriendin verkocht aan een prachtig lief kamertje en had alleen nog de goedkeuring van haar man nodig. Ze heeft een duidelijke folder meegenomen van de kamer en enkele uren nadat wij al thuis waren, kreeg ik van mijn vriendin een bericht toegestuurd dat zij die ene kamer gaan bestellen. Het bleef dus niet alleen bij inspiratie stuurde ik haar terug. Nu de kamer inmiddels compleet is ingericht, is het echt prachtig geworden. En zeker weten de mooiste kamer van hun huis. Ik hoop maar dat ik vaak mag komen oppassen.