Dagjeuit met de tips van Ietsdoenofferte.nl

Al mijn vriendinnen weten inmiddels dat ik een groot fan ben van een dagjeuit. Of het nu met vriendinnen is of met mijn kinderen. Zo was ik laatst weer aan het kijken naar leuke dagjes uit die tijdens hun kerstvakantie kan ondernemen. Ik wil hier graag een opsomming geven van ideale winteruitjes die je kunt ondernemen met je kinderen. Deze dagjes uit hebben alles te maken met marshmallows eten, gevaarlijke dieren voeren en naar poppen kijken. Het speelt ook wel mee dat ik twee  zoontjes heb.

Zo organiseert Duinrell een heuse kerstspecial genaamd Winter Wonder Park. Tijdens deze special is er een hoop te doen. Je kunt er namelijk al op zoek gaan naar de leukste cadeautjes voor onder de kerstboom (wel even oppassen dat je kinderen het niet zien), opwarmen bij het kampvuur en kijken naar de prachtige kerststal.

Ik had het in de inleiding ook over het voeren van grote dieren, toch? Wist je dat deze gevaarlijke dieren ook kerstmis vieren? Nee? Dat is een grapje. Wat wel klopt is dat deze dieren in het Safaripark Beekse Bergen een heuse feestmaaltijd toegediend kijken. Sommige maaltijden zijn zelfs in de vorm van een kerstboom.

Wist je trouwens dat iemand die een dagje uit onderneemt ook weleens een dagjestoerist volgens Wikipedia wordt genoemd? Grappig toch?