De beste bescherming bij jouw iPhone 6 abonnement

Als jij in het bezit bent van een toestel uit de iPhone 6 reeks, de iPhone 6, 6S, 6 Plus of 6S Plus, dan wil je het toestel natuurlijk zo lang mogelijk als nieuw houden. Deze telg van Apple is immers niet goedkoop. Het zou zonde zijn als deze op korte termijn al waarde verliest door beschadigingen, een dure reparatie nodig heeft of gewoonweg al niet meer werkt na een val of stoot tegen het toestel.

 

Een hoogwaardig beschermhoesje

Helaas krijg je bij de iPhone 6S of iPhone 6 abonnement nog altijd geen bescherming voor je toestel. Deze zal je zelf aan moeten schaffen. Echter, je hebt al een beschermhoes voor slechts tien of twintig euro. Een waardedaling, een reparatie of gewoon een heel nieuw toestel is vanzelfsprekend veel duurder. De aanschaf van een iPhone 6 hoesje is dan ook meer dan de moeite, en de investering, waard.

 

Meerdere opties voor een iPhone 6 hoesje

Heb jij net een iPhone 6 abonnement afgesloten en wil je deze goed beschermen? Met een iPhone 6 beschermhoesje houdt je je toestel lang als nieuw. Er zijn meerdere mogelijkheden. Zo kan je kiezen voor een hardcase, een flipcase of bijvoorbeeld een siliconen hoesje.