De Nubikk sneaker is mijn favoriet

Nubikk sneaker

Mijn kast thuis staat echt helemaal vol met schoenen van allemaal verschillende merken en allemaal verschillende modellen. Toch blijft de Nubikk sneaker mijn grote favoriet, Ik vind werkelijk elke schoen die zij uitbrengen heel erg leuk. Er staan daarom ook al een heel wat stappers van hen in mijn kast. Sinds ik wat ouder ben geworden en ik mij steeds meer met mode ben bezig gaan houden is mijn liefde voor schoenen sterk gegroeid. Ik denk dat ik elke maand wel een nieuw paar in de stad koop of online bestel. Het wordt binnenkort echt tijd om een grote kast te kopen waar zij allemaal in staan.

Nubikk sneaker

Mijn collectie

Sinds een week is de nieuwe collectie van de Nubikk sneaker uit en nu ik eindelijk mijn loon heb gekregen vind ik dat ik mijzelf er een cadeau mag geven. Ik heb er tenslotte hard voor gewerkt. In eerste instantie valt mijn oog op een mint kleurige. Ik wilde heb bijna in mijn winkelmandje stoppen totdat ik mij bedenk dat ik drie maanden terug ook al een schoen in de leuke kleur heb gekocht. Toen viel mijn ook op een schoen die lichtroze gekleurd was. Ik wist gelijk dat die het ging worden.