De Remeha Tzerra als cadeau!

Vandaag is het tijd voor een bijzonder cadeau. Ik heb mijn broer pas geleden erg blij gemaakt met de Remeha Tzerra. U zult zich nu vast afvragen wat dit is? Ik zal het daarom even toelichten! Dit is namelijk een CV ketel en dit is niet echt een gebruikelijk cadeau. Toch heb ik dit mijn broer cadeau gegeven omdat de zijne kapot was gegaan. Hij had een ketel van een goedkoop merk en deze ging erg snel kapot. Daardoor kwam hij zonder verwarming en warm water te zitten en dat gun je niemand.

Mijn broer zit helaas krap bij kas omdat hij zijn baan verloren is. Ik probeer hem dan ook zoveel mogelijk te helpen en dit is daar een voorbeeld van. Ik heb hem de Remeha Tzerra cadeau gegeven omdat ik weet dat dit een top ketel is. Ik heb hem zelf namelijk ook in huis en ik heb ze gekocht op de website van Holland Warmte. Dit bedrijf biedt alleen maar top merken aan voor hele mooie prijzen. Je krijgt hier ook nog eens dertien jaar garantie en de monteurs staan altijd voor je klaar.

Hij is er blij mee!

Mijn broer zat helemaal in de stress toen zijn ketel kapot ging. Ik hoorde dit van zijn zoon en daarom kwam ik dus op het idee om er een voor hem te kopen. Ik heb dit als verrassing gegeven en daar was hij echt super blij mee. Ik vind het top dat ik hem heb kunnen helpen en ik zou dit zo weer doen.