Een fotoboek van mijn eerste skivakantie

Een fotoboek van mijn eerste skivakantie

Ik ben voor de eerste keer met mijn vriend en zijn ouders wezen skiën. Ik heb dit nog nooit gedaan en vond het vreselijk eng. En ook om voor de eerste keer met mijn vriend en zijn ouders op vakantie te gaan. Ik heb maar ja gezegd omdat iedereen zo enthousiast deed en het zo leuk zou vinden om mij te gaan leren skiën. Nou daar ging ik dan de eerste dag heb ik samen met mijn vriend enorm veel lol gehad in de sneeuw en het gaf helemaal niks dat ik niet kon skiën, hij bakte er zelf ook niet zo veel van. Al snel zaten we lekker in de zon aan de lunch met zijn allen en ’s avonds lekker aan de bar en waren we aan het hossen op de harde muziek. De vakantie is voorbij gevlogen en de moeder van mijn vriend heet oneindig veel foto’s gemaakt. Nadat wij al een tijdje thuis waren en ik erg blij was dat ik toch ben meegegaan vroeg ik mijn vriend al een paar keer wanneer we de foto’s gingen kijken van de vakantie. Tot  hij zei dat zijn moeder een fotoboek had gemaakt op Hema.nl. Aha, daarom moesten we dus wachten. Nou ik ben meteen met mijn vriend naar zijn ouders gegaan en daar kreeg ik meteen een cadeau in mijn handen. Wat was dat nu? Een fotoboek? Jawel een eerste fotoboek van jullie samen en jouw eerste skivakantie! Wat ontzettend aardig en ik gaf mijn schoonmoeder een dikke kus.