Een Pokemon fan verwennen met een uniek cadeau? Ga voor een booster box

pokemon booster

Wanneer je in je familie of vriendenkring een ware Pokemon fan hebt, dan is het voor deze persoon niet moeilijk om het ideale verjaardagscadeau te verzinnen. Met nieuwe Pokemon kaarten doe je deze persoon simpelweg altijd een plezier. Het gaat hierbij meestal om kinderen, al zijn er ook verrassend veel volwassenen bij wie het Pokemon verschijnsel niet te weerstaan blijft. Hoe dan ook, als je een verzamelaar van Pokemon kaarten écht blij wilt maken, dan vormt een zogeheten Pokemon booster box voor hem of haar het ideale cadeau. Hieronder lees je wat je van zo’n booster box kunt verwachten en waar je een dergelijke box het best kunt bestellen.

pokemon kaarten

Zo verhoudt een booster box zich van andere cadeaumogelijkheden

Het mooie van Pokemon kaarten is dat je deze in elke gewenste hoeveelheid kunt kopen. Zo bezien is er voor elk budget een exact passende hoeveelheid kaarten te verkrijgen. Je kunt deze kaarten namelijk zowel los als in grotere verpakkingen aanschaffen. Een grotere verpakking zou een booster pack kunnen zijn. Hier zitten tien kaarten in. Ga je liever voor het grotere werk, dan is een booster box de beste optie. Daar kunnen maar liefst 36 booster packs in zitten, iets dat resulteert in niet minder dan 360 Pokemon kaarten. Het grote voordeel van een Pokemon booster box is natuurlijk dat het bedrag per kaart hiermee minder hoog is. Bovendien is dit dé manier om sets compleet te maken en hopelijk ook om zeldzame exemplaren in handen te krijgen. 

Koop je kaarten via een webshop met deze kenmerken

Het aanschaffen van losse Pokemon kaarten of een booster box kun je met het grootste gemak online doen. Doe dit wel in een webshop die alleen handelt in authentieke, originele Pokemon kaarten. Kies bovendien een aanbieder waar je je bestelling kunt retourneren als er iets niet in orde is en waar je altijd met vragen terecht kunt.