Gezellige lunchroom in Sevenum

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor je geliefde, ga dan eens bij lunchroom Sevenum langs. Hier kan je gezellig zitten onder het genot van een ‘zoete plank’. Natuurlijk kan je ook voor een hartige plank kiezen. Tevens bestaat hier de mogelijkheid om een high tea te nuttigen. Hier krijg je dan de lekkerste gerechten voorgeschoteld. Naast diverse soorten thee kan je genieten van verschillende soorten zoete en hartige hapjes, bijvoorbeeld:

o  Mini worstenbroodjes
o  Sandwiches
o  Quiches
o  Zelfgemaakte arretjescake
o  Bonbons

o  Slagroomsoesjes
o  Scones
o  Macarons
o  En nog veel meer

Lunchroom Sevenum

Een geslaagd cadeau

Omdat ik al meerdere zaken was langs gegaan om een leuk cadeau te vinden voor mijn geliefde, leek mij een high tea bij lunchroom Sevenum het ideale cadeau. Met een smoes heb ik haar meegelokt naar de stad, onder het mom dat ik nieuwe kleren nodig had. Natuurlijk had ik al een tafeltje hier gereserveerd. 

Het was inderdaad een hele gezellige middag en wij hebben de high tea ons goed laten smaken. Na afloop heb ik een doosje met lekkere bonbons meegenomen. Mocht je ook op zoek zijn naar een leuk cadeau, of een high tea, dan moet je beslist eens langs deze zaak gaan.