In zee met Playforward

In zee met Playforward

Heb jij voor je onderneming of je bedrijf weleens overwogen een promotie- of bedrijfsfilm te laten maken? Het was iets wat eerst nooit bij me op gekomen zou zijn geweest, maar een van mijn werknemers kwam naar me toe met het idee hiervoor en na even luisteren naar de wilde ideeën van deze man en zijn overtuigingskracht besloot ik me er inderdaad eens in te verdiepen. En nadat ik dat had gedaan raakte ik zelf ook behoorlijk geïnspireerd want het is inderdaad echt een top idee. Tegenwoordig spreek je mensen het gemakkelijkst aan met een beeld, waardoor ze echt een totaalplaatje te zien krijgen. Met beeld kunnen mensen zich veel gemakkelijker iets voorstellen dan wanneer ze het als tekst voor zich krijgen te lezen, het leeft op een heel andere manier voor mensen natuurlijk. Ik ben zelf ook zeer te spreken over Playforward, het bedrijf waardoor we onze film hebben laten ontwikkelen. De professionele manier waarop Playforward dit heeft aangepakt is echt geweldig, het is iets wat ik nooit eerder heb meegemaakt. Ik ben dan ook echt zeer tevreden over het resultaat, en dat is iets wat best aan de wereld vermeld mag worden. Kijk dus allemaal onze bedrijfsfilm en bekijk bovendien de site van Playforward ook voor ideeën voor jouw eigen promotiefilm. Je krijgt er genoeg inspiratie van want voor elk bedrijf is er weer een andere invalshoek natuurlijk, ieder bedrijf heeft weer een eigen selling point waarop je bijvoorbeeld in kunt zoomen, waarbij je stil kunt staan.