Janod: kleurrijk en origineel speelgoed

Speelgoed

Sinds ik zelf kinderen heb, ben ik gevallen voor het speelgoed van Janod. Dit Franse merk is gespecialiseerd in kleurrijk en origineel speelgoed. Gemaakt van hout en karton voor kinderen van 1 tot 10 jaar.

Aantrekkelijk speelgoed van Janod

Inmiddels is er bij ons thuis al veel speelgoed van Janod te vinden. Puzzels, trekfiguren, stapeltorens, we hebben het allemaal. De kinderen vinden het geweldig. Ze kunnen er echt hun eigen spel mee bedenken. Ook andere kinderen die bij ons spelen, pakken al snel dit kleurige speelgoed. Het ziet er ook erg uitnodigend en aantrekkelijk uit. 

Janod, het kleurrijke speelgoedmerk uit Frankrijk.

Voor elke leeftijd leuk en uitdagend speelgoed

Het leuke aan dit merk vind ik dat er ook voor elke leeftijd leuk speelgoed is. Zo zijn er voor oudere kinderen echt hele mooie puzzels van bijvoorbeeld de wereld of een magnetisch spel over het menselijk lichaam. Leuk en leerzaam. Ik geef dit speelgoed ook graag cadeau. Geen plastic rommel maar mooi duurzaam speelgoed dat niet weggestopt hoeft te worden maar ook mooi staat op een kinderkamer. Design speelgoed dat niet alleen leuk is voor de ouders, maar vooral ook voor de kinderen. Want speelgoed is natuurlijk bedoelt om mee te spelen.

Speelgoed voor kinderen van 1 tot 10 jaar.

Veel keuze online in diverse webwinkels

Voor Janod kun je online goed slagen bij diverse webwinkels zoals Qiddie.com. Hier hebben ze een groot assortiment speelgoed van diverse leuke merken. Je kunt hier trouwens ook voor de aankleding van baby- of kinderkamer goed slagen. Wil je niet online kopen? Dan kun je voor Janod terecht in de betere speelgoedwinkels maar meestal is de keuze dan wel minder. Je kunt natuurlijk altijd online bekijken wat er zoal te koop is. Kijk eens bij qiddie.com en laat je verrassen over dit ontzettende leuke speelgoedmerk. Op eigen risico want als je eenmaal bekend bent met dit merk, wil je niks anders meer.