Laat jouw bloemen leveren

bloemen leveren

Soms heb ik niet altijd tijd of plek om hele grote boeketten op te halen voor mijn klanten en daarom laat ik bloemen leveren. Dat is echt heel erg handig want zo kan ik mij bezig houden met andere dingen die geregeld moeten worden. Als planner voor veel feesten moet ik namelijk geregeld mooie boeketten laten maken en die neer zetten op een bepaalde locatie. Eerst haalde ik die dan zelf op en bracht ik ze weg. Dat nam veel tijd in beslag en soms was het zo’n grote bestelling dat het niet altijd in mijn auto paste. Wat ben ik blij dat ik nu voor deze handige oplossing heb gekozen.

bloemen leveren

Handig en snel

Laatst heb ik bloemen laten leveren op een prachtige trouwlocatie. Zij hadden een bepaald kleur thema dus ik ben samen met de bruid van te voren bij het bedrijf Fleurina langs geweest om elke blom te bekijken en kleuren samen te stellen. Het is altijd leuk om daar met klanten heen te gaan want het personeel is daar erg aardig. Zij denken echt met jouw wensen mee. Wat ben ik blij dat ik met hen een samenwerking aan ben gegaan. Zij brengen de boeketten altijd op tijd.