Laat jouw telefoonhoesje bedrukken

telefoonhoesje bedrukken

Het is niet altijd even makkelijk om een leuke beschermer te vinden voor jouw mobiel, want aan bijna elke versie die ik in de winkel zie heb ik wel iets op aan te merken omdat ik zo kieskeurig ben. Een telefoonhoesje bedrukken leek mij daarom de perfecte oplossing want zo kon ik zelf een ontwerp maken wat helemaal mijn eigen smaak is. Soms is het fijn om kieskeurig te zijn maar lang niet altijd natuurlijk. Zelf houd ik erg van fotograferen en dan vooral in de natuur. Samen met mijn vader ga ik wel eens heel vroeg in de ochtend op stap want dan kan jij foto’s schieten met de opkomende zon. Laatst ben ik naar het strand gegaan in de avond en heb ik daar een heel mooi plaatje geschoten.

telefoonhoesje bedrukken 

Maak het eigen

Het leek mij erg leuk om een telefoonhoes te laten bedrukken met een van mijn eigen foto’s die ik gemaakt heb. Het was natuurlijk vrij lastig kiezen welke foto ik ging uitkiezen. Als ik een paar kiekjes maak dan lijken zij bijna allemaal op elkaar. De kunst is dan om de allermooiste eruit te kiezen. Dat gaat bij mij nog al wat tijd in zitten zoals jij je wel kan voorstellen. Na lang wikken en wegen heb ik uiteindelijk voor een bloem gekozen die prachtig verlicht wordt door de eerste zonnestralen van de dag. Die foto heeft erg veel sfeer en ben ik zelf behoorlijk trots op. Ik kan niet wachten tot mijn bestelling binnen is.

telefoonhoesje bedrukken