Leuke dag dankzij Max strandartikelen

Mijn kleine nichtje houd erg veel van mode en leuke kleren, en daarom leek het mij een leuk idee om slippers te
bedrukken bij Max strandartikelen. Ik ging online zoeken naar leuke slippers die ik kon bedrukken en ik kwam uiteindelijk terecht bij de perfecte webshop namelijk de bovenstaande. Ik hoefde niet eens zelf slippers te kopen om die te laten bedrukken maar ik kon gewoon op de website een model uitkiezen en dan kon ik vanaf daar verder gaan met het plaatsen van de bedrukking. Ik koos voor een vrolijke bedrukking die leuk is voor meisjes omdat me dat wel leuk leek voor haar, dan zou ze het tenminste dragen.

Het resultaat was prachtig

Ik bestelde de slipper die ik wou op Max strandartikelen en binnen no time werd het geleverd, ik had er zelfs een paar bij besteld in verschillende maten omdat het zo goedkoop was. Toen ze eenmaal geleverd werden, binnen de afgesproken tijd ook nog. Toen ik ze naar mijn nichtje bracht waren haar vriendinnen er ook. De bedrukte slippers werden erg goed ontvangen en ze wou ze super graag hebben, al haar vriendinnen wouden ze ook. Gelukkig had ik gelijk meerdere maten besteld en meerdere soorten dus heb ik de rest ook een paar slippers kunnen geven waar ze erg dankbaar voor waren.