leuke relatiegeschenken laten bedrukken

Laatst heb ik van mijn vriend hele leuke relatiegeschenken gekregen, een leuke pet en een muts voor de koude winterdagen en ook een hele leuke pet die hij ook nog eens heel origineel had laten bedrukken via een website van Maxilia. Ik was er zo blij mee dat ik het zeker weten de volgende keer ook zelf via die website ga laten doen. De kwaliteit is erg goed en de bedrukking blijft er heel goed opzitten en vervaagd niet, ook niet als je het wast of zoals een mok in de vaatwasser doet, de kwaliteit bleef hetzelfde na een aantal keer wassen ook nog. Ook hoorde ik dat de service erg goed en snel was, zodat je je bestelling altijd op tijd binnen hebt zonder een paar weken te hoeven wachten.

 

Veel keuze

Zelf heb ik de website ook eens goed bekeken en kwam er al snel achter dat er veel keuze is uit producten, zo heb je dus altijd relatiegeschenken voor elk iemand. Mijn vriend heeft bij zijn bestelling ook een gratis proefdruk en een gratis sample gekregen van de producten die hij had besteld, zo kan je goed zien wat het resultaat is na de bedrukking. De volgende keer als ik een cadeau nodig heb en het wil laten bedrukken ga ik dat zeker weten via de site van Maxilia doen, dan weet ik zeker dat ik een goed cadeau vindt wat iemand erg leuk vindt en dat de service ook goed verloopt en ik alles op tijd binnen krijg.