natuurlijke gezichtsmaskers

Kan jouw huid wel een boost gebruiken? Dan zijn natuurlijke gezichtsmaskers echt een aanrader om je gezicht een lekkere oppepper te geven. Bestel onze natuurlijke gezichtsmaskers online. Er bestaan verschillende soorten en voor ieder huidtype is er wel weer een geschikte gezichtsmasker te vinden. Zo zijn er reinigende gezichtsmaskers voor de onzuivere huid, maar verzorgende gezichtsmaskers bestaan ook, speciaal voor huidjes die wel wat extra liefde kunnen gebruiken.

De voordelen van natuurlijke gezichtsmaskers

Onze huid heeft veel te maken met invloeden van buitenaf. Denk maar aan weersinvloeden, luchtvervuiling en make-up producten die we iedere dag op ons gezicht smeren. Soms is reinigen met een reinigingsgel of -lotion niet meer genoeg en moet er eigenlijk een diepte-reiniging plaatsvinden. Dit kun je doen door een reinigende gezichtsmasker te gebruiken die bacteriën en ander vuil uit de poriën trekt. Het resultaat is een superzacht huidje, vrij van onzuiverheden en ontdaan van afvalstoffen. Als je een gevoelige huid hebt, dan zijn er ook speciale crème-maskers die je huid tevens voeden en hydrateren. Dit type gezichtsmasker hoef je trouwens niet af te spoelen als je je huid de ultieme boost wil geven, want je kunt het ook als intensieve dagelijkse nachtverzorging gebruiken en ermee gaan slapen. De volgende ochtend spoel je het masker weg met water en je blijft achter met een zijdezachte en gevoede huid!

Hoe vaak gebruik je gezichtsmaskers?

Voor het beste resultaat gebruik je de natuurlijke gezichtsmaskers één tot twee keer in de week. Heb je een droge huid, dan kun je beter niet te vaak een master gebruiken. Bestel onze natuurlijke gezichtsmaskers online. Bij een vette of gecombineerde huid is vaker een gezichtsmasker gebruiken meestal geen probleem. Je kunt zowel ’s ochtends als ’s avonds een masker gebruiken, het is maar net wat je prettig vindt. Je laat het master ongeveer 10 tot 15 minuten op je huid inwerken en daarna spoel je het af met lauwwarm water. Daarna kun je je gewone gezichtsverzorging routine (serum, gezichtscrème) vervolgen. Je zult merken dat je huid lekker zacht aanvoelt en er stralend uitziet!