Op zoek naar een goed zakmes? Je vind het bij zakmeskopen.nl

Goede legale zakmessen koop je bij www.zakmeskopen.nl met de beste prijs kwaliteit verhouding. Bij zakmeskopen.nl vind je een groot aantal aan zakmessen. Deze zakmessen komen natuurlijk niet zomaar in het assortiment. De zakmessen worden eerst per merk geselecteerd door de werknemers van Jacobs outdoors. Vervolgens worden ze getest en daarna komen ze in het assortiment.

 

Advies

Een groot assortiment betekent ook veel keuze. Daarom geven we ook graag advies bij het kopen van het zakmes. U kunt ervoor kiezen om langs te komen of een belletje te doen. Dan beginnen we natuurlijk bij het doeleinde van het mes en vervolgens kijken we naar de looks die u aanstaren en voor je het weet heb je een geweldig zakmes in je hand en een glimlach op je gezicht. 

 

Legaal

Alle zakmessen op zakmeskopen.nl zijn 100% legaal in Nederland. Dus een zakmes bestellen kan zonder zorg. Je mag je mes daarentegen niet vervoeren als je hem hebt op een locatie waar je hem makkelijk kan pakken. Hou je mes daarom altijd in je tas en goed verpakt. Stiletto’s, valmessen, werpmessen, vlindermessen en bepaalde vilmessen zijn altijd verboden.  En niet te vinden op onze site  

 

Moet ik 18+ zijn om een mes te kopen bij zakmeskopen.nl

Nee je hoeft geen 18 te zijn om een zakmes bij ons te halen. Toch adviseren we het wel om met een van je verzorgers te komen als je onder de 18 bent.