Rouwboeket bestellen doe je hier

rouwboeket

Een rouwboeket bestellen kan eenvoudig bij Boeketcadeau.nl.  Bij deze website vind je boeketten voor allerlei gelegenheden waaronder ook rouwboeketten. Een rouwboeket geeft steun aan de nabestaanden en wordt gebruikt als laatste groet aan de overledene.

 

Een rouwstuk of rouwboeket bestellen

Rouwboeket bestellenEr zijn verschillende mogelijkheden. Zo kun je een rouwstuk of een rouwboeket bestellen. Een rouwstuk wordt gemaakt op steekschuim en kan later ook op het graf gelegd worden. Deze hebben vaak de vorm van een krans, biedermeier, druppel of hart. Een rouwboeket is een met de hand samengebonden boeket. Dit rouwboeket staat op water en dat wordt in vazen naast de overledene gezet. Deze bossen kunnen na de uitvaart meegenomen worden door de nabestaanden of op het graf worden gelegd maar zonder water gaan ze dan minder lang mee. Meestal zorgt de direct familie voor een kistbedekkend rouwstuk.

Geen etiquetteregels

Er zijn tegenwoordig geen etiquetteregels meer voor welke bloemen gebruikt kunnen worden en in welke kleuren. Dit gebeurt doorgaans in de geest van de overledene en volgens de wensen van de nabestaanden en familie. Bij Boeketcadeau vind je dan ook stukken in verschillende stijlen en kleuren. Je kiest dus wat je zelf bij de overledene vindt passen. Dit kan en mag dus ook een bontgekleurd stuk zijn.

Rouwlint

BloemenJe kunt bij je bestelling ook een rouwlint meebestellen. Dit bestaat uit twee linten en wordt vast gemaakt aan het rouwstuk of rouwboeket. Hierop wordt een laatste groet geplaatst voor de overledene. Op de website vind je voorbeelden van wat er zoal op gedrukt wordt. Op het tweede lint komen de namen van de afzenders. Zo weet de familie ook van wie de stukken afkomstig zijn. De stukken kunnen al snel bezorgd worden. Bij bestelling voor 12.00 uur wordt het dezelfde dag nog afgeleverd en anders de volgende dag.