Snackmobiel

Kom snel een kijkje nemen wat wij van Snackmobiel voor je kunnen betekenen. Geniet nu samen met je gasten van een heerlijke puntzak frieten en nog eens een paar heerlijke snacks. Als je binnenkort wat te vieren hebt, wil je je gasten ook van alles aanbieden en daar helpen wij je graag bij. Daarom kun je ons ook inhuren en dan genieten van heerlijke vers gesneden goudbruine friet in een ouderwetse puntzak en de beste snacks. Je wil het beste van het beste en bij ons kun je altijd rekenen op goede kwaliteit. Het is daarom goed om bij ons de opties aan te vragen zodat jij weet wat de kosten zijn en of dat wij nog tijd hebben om op je feest aanwezig te zijn.

We raden je namelijk aan om ons op tijd te reserveren, steeds meer mensen komen er achter hoe ideaal de snackwagen is op een feest. Jong en oud kunnen hier namelijk echt van smullen.

Snackmobiel

Snackmobiel kiezen

Je kunt de Snackmobiel kiezen voor ieder feest en evenement. Wij komen naar je toe op locatie voor feesten, bruiloften, partijen voor particulieren, verenigingen, scholen, bedrijven etc. Maar wist je dat je de frietwagen ook kunt huren voor allerlei evenementen? Wij kunnen je er alles over vertellen en daarom doe je er goed aan om nu contact met ons op te nemen en je wensen aan te geven. Afhankelijk van het assortiment dat je kiest spreken we vooraf een vaste prijs per persoon af. Je weet dan exact waar je aan toe bent en komt zo niet voor verrassingen te staan, alleen maar genieten van ons aanbod.