Spring in het oog met bedrukte T-shirts

U wilt reclame maken voor uw bedrijf of verenging? En u wilt dit op een opvallende manier doen? Laat T-shirts bedrukken met uw bedrijfs- of verenigingslogo en u zorgt dat u in het oog springt bij potentiële klanten of verenigingsleden. Waarom zou u een T-shirt moeten laten bedrukken met uw logo vraagt u zich af? Een T-shirt biedt veel meer voordelen dan u zou denken.

Populair kledingstuk
De T-shirt is hèt populairste kledingstuk ter wereld. Iedereen heeft ze in de kast hangen en iedereen draagt ze. Van kinderen tot ouderen, van dun tot dik en klein tot groot. Dat komt omdat T-shirts verkrijgbaar zijn in alle denkbare kleuren en maten. Zo is er dus voor iedereen wat wils. Daarnaast zitten T-shirts gewoon erg comfortabel. Iedereen draagt T-shirts dus erg graag. Dat zorgt ervoor dat een bedrukt T-shirt altijd gewaardeerd wordt door de ontvanger.


Een T-shirt zie je al van een afstand
Als u over straat loopt en iemand loopt u van een afstand tegemoet, wat is dan het eerste wat u ziet? Juist, de kleding. Vooral felle kleuren vallen enorm op. Als de opdruk van het T-shirt op de juiste wijze gedrukt is, kan er van een afstand al gezien worden wat er op het T-shirt staat. Een mooie manier om dus naamsbekendheid te verwerven voor uw merk of vereniging.

Groot oppervlak
Als er één artikel is die u op veel manieren kunt laten bedrukken, dan is dat het T-shirt wel. U kunt een T-shirt onder andere op de voorzijde, achterzijde, rug, linker- of rechtermouw laten bedrukken. In principe kan elke plek op een T-shirt bedrukt worden. Zo kunt u dus uiterst creatief omgaan met de drukmogelijkheden en uw logo op de juiste manier presenteren.

Goedkoop
Een belangrijk iets om rekening mee te houden zijn natuurlijk de kosten. Een relatiegeschenk moet leuk zijn, maar mag ook niet teveel kosten. T-shirts laten bedrukken is niet duur. Zo heeft u bijvoorbeeld al 100 T-shirts voor nog geen €400,-. Ook hoeft u geen grote aantallen af te nemen. Bedrukte T-shirts zijn meestal al verkrijgbaar vanaf 10 stuks. Dus ook voor kleine bedrijven of verengingen is het geen probleem om T-shirts te laten bedrukken.

Ik wil T-shirts laten bedrukken
Hebben wij u overtuigd en wilt u T-shirts laten bedrukken met uw bedrijfs- of verengingslogo? Laat dan uw T-shirts bedrukken bij BudgetGift. BudgetGift heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken, waaronder T-shirts. Met hun ervaring, productkennis en scherpe prijzen weet BudgetGift u te voorzien van het T-shirt dat bij u past. Bestel nu en spring in het oog met uw naar wens bedrukte T-shirts.