Via deze rijschool jouw eigen scooterrijbewijs halen?

Ik wil vandaag graag een rijschool met jullie delen waarvan ik denk dat jullie er ook iets aan hebben. Zelf heb ik hier namelijk zowel mijn scooterrijbewijs als rijbewijs B behaald. Deze allebei in de eerste poging. Dit was natuurlijk gunstig, zoals jullie weten is het nemen van een rijexamen behoorlijk prijzig. Voor mijn rijbewijs B had ik slecht 22 lessen nodig. Ik had in eerste instantie een pakket van 20 lessen afgenomen. Echter daarna had ik er dus nog een paar nodig om de bijzondere verrichtingen onder de knie te krijgen. Vooral met de hellingproef had ik veel moeite. Maar ik kan nu zeggen dat ik een goede bestuurder ben. 

Dit was in het begin wel anders met mijn scooter. Het was niet dat ik gevaarlijk over de weg ging, maar mijn concentratie was soms niet zo goed. Beide heb ik overigens gehaald dankzij verkeersschool Wesseldijk. Ik ben dan ook benieuwd of jullie hier bekend mee zijn? Vooral in de regio Gelderland hebben zij een hoge reputatie. Dit was dan ook de reden waarom ik voor deze rijschool gekozen heb. Meerdere vrienden van mij hadden hier ook rijlessen genomen. Zij waren hier dus allemaal lovend over, logisch dat ik hun hierin volgde.

 

Ook voor zakelijke bestuurders

Men kan hier niet alleen terecht voor het behalen van je scooterrijbewijs of B rijbewijs. Zakelijk bestuurders kunnen hier ook terecht. Dit voor bijscholing van code 95 en nog een tal van andere cursussen. Voor meer informatie verwijs ik jou dan ook graag door naar verkeersschoolwesseldijk.nl.