Voordelig een gloednieuwe laptop bij BTO

Voor mijn broertje hebben we pas geleden met onze hele familie een prachtige laptop gekocht bij BTO omdat hij jarig was. Het leek ons een super cadeau omdat hij erg van gamen houdt en hij heeft ook een laptop nodig voor school en deze combinatie vonden wij reden genoeg om daarom een laptop te halen. Wij hebben uren gezocht naar geschikte systemen en laptops, ook hebben wij een tijdje getwijfeld of hij geen computer nodig had maar in verband met school hebben wij toch gekozen voor een laptop. Gelukkig heeft een van mijn vrienden erg veel verstand van de specificaties die laptops hebben en nodig hebben om een game goed te laten lopen en hij heeft ons dan ook goed geholpen.

Vrij simpele keuze

Doordat wij wisten wat we zo ongeveer nodig hadden voor een goede laptop die probleemloos zou lopen was het zoeken nu een stuk makkelijker. We
gingen kijken op sites voor een tweedehands laptop omdat ze toch erg duur zijn maar dat was het niet waard volgens ons omdat we toch liever garantie en dergelijken hebben. Zo kwamen we uiteindelijk terecht bij de website van BTO, dit is een site waar ze zulke laptops voor een zeer scherpe prijs aanbieden. We vonden dan ook allemaal verschillende systemen en kozen degene die het beste bij onze benodigdheden aansloot en die hebben wij besteld, mijn broertje was er echt heel blij mee omdat het eigenlijk echt de perfecte laptop is met een super goede processor en videokaart.