Antieke munten cadeau!

Mijn vader is munten verzamelaar en daarom ga ik het vandaag hebben over antieke munten. Pas geleden was mijn vader namelijk jarig en ik wilde hem een top cadeau geven. Hij verzameld al erg lang romeinse munten. Dit doet hij niet alleen omdat hij de munten er indrukwekkend uit vindt zien. Hij doet dit ook omdat de munten een verhaal over de Romeinen vertellen.

Hij was opzoek naar een aantal munten en ik hoopte deze munten op het internet te vinden. Op het internet kan je namelijk veel meer vinden over deze munten. Verschillende verzamelaars communiceren met elkaar via blogs en hier las ik een hoop interressante info. Ik kwam dankzij deze blogs uit op de website van Agora Numismatiek. Op deze website zag ik verschillende munten staan. Deze website biedt dus originele antieke munten aan en dit was precies waar ik naar opzoek was. Ik kwam hier een munt tegen die precies in de collectie zou passen. Ik kon hem voor een mooie prijs kopen en dit besloot ik uiteindelijk ook te doen. Hij kwam ook al snel binnen en ik kon niet wachten tot dat ik hem aan mijn vader kon geven.

Geweldig cadeau!

Ik gaf de munt aan mijn vader en hij vertelde me dat hij deze munt al erg lang zocht. Hij vroeg zich af hoe ik er aan kwam dus vertelde ik hem over de website. Ik heb in ieder geval een goed cadeau gevonden en ik denk dat hij ook nog wel veel aan de website zal hebben.