Bepaal zelf het uiterlijk

sleutel hanger bedrukken

Wil je gebruik maken van een sleutelhanger bedrukken, kun je er zelf voor kiezen hoe deze eruit komt te zien. Teksten en afbeeldingen kunnen eenvoudig op de sleutelhanger worden aangebracht, dit kan zowel het logo van je bedrijf zijn of een leuke andere afbeelding. Door de nieuwste technieken die worden gebruikt, weet je zeker dat je  je tekst of afbeelding er altijd scherp op komt te staan. Hoe klein of groot deze ook is, aan de hand van de ruimte die er beschikbaar is, wordt de afbeelding verkleint zodat deze mooi in verhouding is.

zelf sleutelhanger bedrukken

Van alles mogelijk

Of je nu een transportbedrijf hebt, of een webshop voor de verkoop van laminaat je vindt altijd een leuke hanger voor je sleutels. Met een sleutelhanger bedrukken kun je gebruik maken van veel kleuren, om het logo of de tekst zo realistisch mogelijk over te laten komen. Ook wanneer je speciale wensen hebt, ben je welkom bij sleutelhangers.nl om het perfecte exemplaar samen te stellen. In combinatie met het doel van de hanger, en natuurlijk je bedrijf maak je zelf de sleutelhanger die het beste aansluit. Voor zowel grote als kleine aantallen sleutelhangers ben je welkom, kleine en grote ondernemers kunnen op deze manier ook reclame maken.

Combineer met de kleur van de hanger

Wil je een sleutelhanger bedrukken en hierbij combineren met de kleur van de hanger is dit natuurlijk ook mogelijk. Kies een leuke kleur in de webshop van sleutelhangers.nl, en laat daar je tekst of afbeelding op bedrukken. Je kunt op deze manier je sleutelhanger extra uitstraling meegeven. De technieken die worden gebruikt, zijn te gebruiken bij iedere hanger. Ook wanneer je speciale wensen hebt, of vragen of een bepaalde bedrukking wel uitgevoerd kan worden kun je informatie opnemen met een van de medewerkers.