Dolly Bakfiets

Dolly Bakfiets

Helemaal verliefd op Dolly Bakfiets. Dat kan ook niet anders wanneer je deze modellen ziet. Behalve dat er een flinke bak voorop zit waar jij kinderen of andere zaken in kan vervoeren, ziet deze er bijzonder stoer uit.

De eerst keer dat ik zo een model voorbij zag komen, kon ik er alleen al van dromen. Dat was ruim vijf jaar geleden en toen had ik nog geen kinderen. Echter was het model wat ik toen zag gemaakt van bruin hout en eigenlijk zat daar niks bijzonders aan.

Dolly Bakfiets

Een leuke Dolly bakfiets gekocht

De tijd gaat snel en ook de jaren vliegen als het ware voorbij. Inmiddels ben ik de trotse moeder van een tweeling. Jaren geleden was mijn wens om met mijn kinderen op een fiets op pad te kunnen gaan. Op een normale fiets leek mij niet verstandig, maar de fietsen met een bak voorop bleef mijn voorkeur houden. Voordeel is dat je hier zelfs zeer kleine kinderen in kan zetten in speciale stoeltjes.

Online ben ik op zoek gegaan naar deze fietsen en heb deze ook gevonden. De mogelijkheden zijn hier enorm, want je kan zelf voor een eigen fiets kiezen. Zo is het mogelijk om zelf deze samen te stellen en daar heb ik gretig gebruik van gemaakt. Want ik heb nu een model die erg opvalt in het verkeer en dat is juist de bedoeling. De kuip heb ik helemaal in de kleur Fuchsia besteld. Echt een geweldige kleur op een mooie fiets.