Een keycord bedrukken goedkoop?

Kun je een keycord bedrukken goedkoop zodat dit ter promotie gegeven kan worden? Of is dat een beetje gek om te doen? Zelf ben ik namelijk druk opzoek naar een manier om dit te realiseren. Meerdere keren had ik al online gezocht, maar helaas niet met het gewenste resultaat. Wij hebben ons bedrijf voor een kleine drie maanden geleden geopend. Met veel plezier gaan wij dagelijks naar het werk toe. Alleen zouden wij het erg leuk vinden om meer bekendheid te krijgen. Zodoende waren wij op het internet gaan zoeken naar tips die wij konden gebruiken. Met name op het gebied van een presentje geven aan andere leek ons een goed idee.

Bij het zoeken op het internet merkte ik al vrij snel dat er genoeg tips en informatie te vinden is. Zo ook op de website van Promokopen.nl. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment met de leukste dingen om te geven. Qua kosten scheelt het enorm met wat ik elders had gezien. Hierdoor wist ik het zeker dat wij bij dit bedrijf aan het juiste adres zijn. De eerste bestelling hebben wij minimaal gedaan. Zo konden wij de kwaliteit controleren alvorens er meer werd besteld. De bestelling werd geleverd en voordat ik het wist kon ik het controleren. Wat een geweldige producten hebben wij gekregen en daar zijn wij enorm tevreden over!