Een leerzame cursus cocktails maken

Al geruime tijd ben ik eigenaar van een gezellig café. Er gaat geen avond voorbij of we schenken heel wat biertjes, en op hete zomerdagen kunnen onze klanten zelfs neerstrijken op een gezellig terras. De afgelopen zomer kwam ik op het idee om de drankenkaart wat uit te breiden. Het leek me leuk om wat fleurige cocktails op het menu te zetten. Maar zoiets vergt wel wat meer kennis dan het tappen van een biertje of het schenken van een glaasje cola. Daarom besloot ik samen met twee personeelsleden een cursus cocktails maken te gaan volgen. Een goede vriend raadde me Cocktail Experience aan.

Professionele cursussen

In het begin dacht ik dat vooral zou gaan om workshops in de amusementssfeer, maar Cocktail Experience biedt wel degelijk professionele trainingen aan. De eigenaar Hector Robelo is iemand die een ruime hoeveelheid horeca-ervaring op zijn naam heeft staan. Daardoor weet hij waar hij het over heeft. Tijdens de cursus cocktails maken leerden mijn personeel en ik veel nieuwe dingen bij. Het resultaat? Sinds enkele maanden serveren we ook cocktails, en ik mag wel zeggen dat ze een groot succes zijn. Ik kan dan ook iedere horeca-ondernemer Cocktail Experience warm aanbevelen. Je leert er de kneepjes van het maken van een goede cocktail. En een prettige bijkomstigheid: de cursussen van Hector Roboelo zijn volledig aftrekbaar van de belasting.