Ik mocht gelukkig mee met de ballonvaart in Breda

Omdat ik een zeer tevreden klant ben van Roza Ballonvaarten ben ik op het idee gekomen om mijn bericht achter te laten op deze site. Want eigenlijk zou iedereen deze ervaring eens moeten krijgen ben ik van mening. Want deze is werkelijk onbeschrijfelijk. Eigenlijk was het helemaal niet de bedoeling dat ik dit zou gaan doen. Het was namelijk een cadeau aan mijn ouders omdat zij vijfentwintig jaar zijn getrouwd. Ik had geen idee dat mijn vader hier een te grote angst voor zou hebben omdat hij ook gewoon met het vliegtuig op vakantie gaat. Gelukkig maar dat zij dit eerlijk hebben gezegd en dat mijn moeder mij hiervoor in de plaats heeft gevraagd. Want ik wist al wel van te voren dat een, ballonvaart Breda, zeker wel op haar wensen lijstje staat.

 

Een vaart boven ons huis in Breda

Het is zo bijzonder om zelf boven je huis te zijn en in alle rust van het uitzicht kan genieten waar je je dagelijks begeeft maar dan op een totaal andere manier en ook nog eens vanuit de lucht. Ik heb de goede fotocamera van een goede vriendin van mij mogen lenen en daar ben ik erg blij mee. Want ik heb hier erg mooie plaatjes van weten vast te leggen. Zodra wij hier naar kijken, beleven mijn moeder en ik dit hele gevoel weer opnieuw. Helaas hebben wij mijn vader ondanks onze tevredenheid niet meer weten over te halen. Maar in elk volgend geval ga ik natuurlijk graag voor iemand in de plaats! de ervaring had ik niet willen missen. En misschien ga ik dit nogmaals doen en dan samen met mijn vriend. En dan heb ik hiervoor het juiste adres natuurlijk al wel gevonden.