Een leuke verrassing met Brandhouse Rituals pakketten

Een leuke verrassing met Brandhouse Rituals pakketten

rituals_brandhouse

Persoonlijk ben ik groot fan van Rituals en koop ik al jaren de producten van dit merk. Geen wonder ook, want het zijn de meest weldadige producten die je je in de badkamer maar kunt wensen. Immers, er is niks lekkerder in geur dan Brandhouse Rituals, als je het mij vraagt. Al jaren was ik op zoek naar echt lekker badschuim bijvoorbeeld, maar was geen een geur echt geschikt. Toen kreeg ik ooit, jaren geleden alweer, eens een proefmonstertje in handen en ben ik het eens gaan uitproberen. Gelijk diezelfde dag nog was ik om en ben ik op zoek gegaan naar de producten. Gelukkig had je destijds al een winkel bij ons in de stad, een geheel eigen winkel van dit merk. Overigens heb je op veel plekken ook een ‘store in store’ winkel van het merk, maar sinds ik het internet helemaal ontdekt heb en ik steeds meer dingen online aanschaf, heb ik een nieuwe manier gevonden om Rituals pakketten te bestellen.

 

Je kunt een flinke korting verwachten

Dat maakt het extra handig, die ontdekking, nu de kerst er weer aankomt en ik Rituals pakketten voor mijn staf wil gaan bestellen. Ik weet nu immers waar ik ze het goedkoopst kan aanschaffen – en wel bij Brandhouse. Dit is een website die business to business Rituals pakketten verkoopt. Daarmee ben je dus helemaal aan het goede adres, want je krijgt echt een geschenkverpakking en dat ziet er echt goed uit. Bovendien profiteer je echt van goede kortingen die het echt waard zijn de website eens te bezoeken. We hebben het hier al snel over een korting van rond de dertig a veertig procent en die is het zeker waard namelijk! Met kerst staat mijn mensen dus nog een leuke verrassing te wachten.