Luxe kerstpakketten stel je eenvoudig zelf samen

Luxe kerstpakketten zijn leuk om te geven en om te krijgen maar in de praktijk blijkt er vaak nog wel het een en ander in te zitten dat nooit gebruikt wordt. Wil je voorkomen dat het cadeau in de kast verdwijnt of uiteindelijk wordt weggegooid omdat het niet meer goed is? Denk dan eens aan het schenken van een leuke cadeaukaart.

Nog vlak voor kerst een Pluim bestellen

Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een Pluim. Ben je wat aan de late kant om een kerstpakket te kiezen? Geen probleem want een Pluim kun je nog in de laatste week voor kerst bestellen en heb je dan nog gewoon op tijd in huis om uit te kunnen delen. Als je voor de digitale versie kiest is het helemaal geen probleem als je echt pas op het nippertje bent. Deze wordt namelijk verzonden via de mail en komt dus vrijwel direct aan bij de ontvanger.

Geef een persoonlijk tintje aan de Pluim

Vind je een cadeaukaart eigenlijk nogal onpersoonlijk en wil je liever iets persoonlijkers geven om je waardering te laten blijken? Dan kan de Pluim als onderdeel van een luxe kerstpakket geschonken worden. De Pluim zelf kan voorzien worden van een persoonlijk tintje. Zo kun je ervoor kiezen er een tekst en foto op te laten plaatsen die je zelf uitgekozen hebt. Hierin kun je de ontvanger een persoonlijke boodschap sturen voor kerst en de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ga je graag nog een stapje verder? De ontvanger krijgt een speciale code op de Pluim waarmee ingelogd kan worden op de website om iets naar eigen keuze uit te zoeken. Met de code log je in en kun je er als gever voor zorgen dat er een persoonlijke boodschap komt te staan en leuke cadeausuggesties voor de ontvanger.