Merk pennen

Een pen kopen lijkt misschien heel makkelijk en is het natuurlijk ook als je gewoon voor de pennen van de Hema gaat. Maar wist je dat er vele verschillende merken zijn in luxe pennen? Het is dan natuurlijk wel fijn om te weten waar je op moet letten en hoe duur zo een luxe pen kan zijn en waarom het een luxe pen is. Net zoals bij tassen, telefoons, kleding etc heb je goedkope versies en duurdere merk versies. Vaak zit het verschil in de kwaliteit en precies het zelfde geld voor pennen. Zo kan je kiezen voor een Parker balpen of een luxe Montblanc kopen. Er zijn ook mensen die bepaalde pennen sparen en deze merk pennen zijn daar erg gewild voor.

Parker pennen

Parker pennen is opgericht in 1888 door de leraar George Safford Parker. Zijn leerlingen waren zijn eerste en voornamelijke klanten. Het idee om pennen te maken kwam door de vaak lekkende inkt pennen. Gelukkig bleef het niet alleen bij de inkt pennen maar kwamen er nog veel meer verschillende pennen bij. Parker pennen heeft een ruim assortiment aan vulpennen, balpennen, rollerbal en de vulpotlood. Elke pen is gemaakt met het idee dat het een oneindige leven zal moeten kunnen hebben. Hierdoor is kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid drie van de belangrijkste punten voor parker pennen.

Lamy pennen

Lamy pennen is een in 1930 opgericht pennen bedrijf waarbij duurzaamheid voorop staat. Om dit waar te maken, proberen ze de pennen te maken door zonne-energie en vangen ze regenwater op om op die manier minder water te verbruiken. Ze geven elke pen een uniek design waardoor het een luxe pen is om te zien en om te gebruiken. Je hebt een keuze in vulpennen, balpennen, rollerbal en vulpotloden. Je kan de Lamy pennen gemakkelijk kopen bij Pwakkerman Lamy pen.

Montblanc pennen

Montblanc is een bekend merk voor horloges, reisspullen en telefoonhoesjes maar begon met schrijfinstrumenten. Dit in 1906 opgericht bedrijf is door de jaren heen zeker niet stil blijven zitten. Waar ze in 1906 begonnen met vulpennen, hebben ze nu al veel meer dan dat. Natuurlijk kan je ook nog steeds bij ze terecht voor een van de beste schrijfinstrumenten met zelfs fineliners in hun assortiment. Met verschillende collecties zit er voor iedereen wel een geschikt model tussen. 

Waarom een luxe pen?

Misschien vind je het onzin om een luxe merk pen te kopen maar er is natuurlijk niet voor niks zoveel verschillende merk pennen. Een luxe pen zal veel langer meegaan dan de pennen die je bij de Hema hebt aangeschaft. Ze hebben een luxe uitstraling en schrijven fijn.