Op zoek naar een origineel Sinterklaas kado

Een origineel Sinterklaas kado is niet altijd even eenvoudig te vinden. Je wilt toch ook niet ieder jaar weer aankomen met pantoffels of sokken en de snoepjes beginnen eveneens wel wat afgezaagd te worden.

Producten laten graveren

Als je met iets origineels op de proppen wilt komen is het verstandig eerst eens goed rond te kijken op internet wat er allemaal mogelijk is. Zo kun je er ook voor kiezen een geschenk te laten graveren. Dit kan op tal van producten gedaan worden zolang deze maar van glas zijn. Met welke producten dit allemaal kan kun je op de website van Origineel Kadootje zien.

Hoe kun je bestellen?

Een product laten graveren betekent dat het altijd maatwerk wordt. Dat is altijd origineel zodat jij een leuk cadeau hebt dat niemand anders heeft of geeft. Als je een product gevonden hebt dat je wilt laten graveren kies je dit als eerste uit. Daarna vul je het volledige bestelformulier in (daarop zet je ook het productnummer zodat duidelijk is wat je wilt hebben) en de tekst of afbeelding die je erop wilt laten zetten. Dit kan van alles zijn en als je graag een eigen afbeelding wilt gebruiken dien je deze te uploaden.

Betalen en levering

Als alles is ingevuld is je bestelling compleet en gaat deze naar het winkelmandje. Van daaruit kun je betalen op een veilige manier. Eenmaal betaald krijg je een bevestiging in de mail en begint het wachten. Omdat het altijd maatwerk betreft duurt het vijf werkdagen voordat je de bestelling in huis hebt dus houd daar wel rekening mee als je het voor een feestdag wilt bestellen. Bestel altijd op tijd zodat je het zeker voor 5 december in huis hebt en kunt geven als het heerlijk avondje daar is.