Plezier bij Abel Klimbos!

Onze kinderen kunnen hun geluk niet meer op. Vanaf het moment dat zij bij Abel klimbos zijn geweest horen wij hen alleen hierover. Onze zoon werd tien jaar en dat wilde wij niet zomaar voorbij laten gaan. Hierdoor hebben wij ervoor gekozen dat hij een paar vriendjes mocht uitnodigen en dan zijn verjaardag vieren. Wij hadden natuurlijk al ervoor gekozen om met alle kinderen op stap te gaan naar Abel.

Perfect geregeld bij Abel klimbos

Zo hebben wij er nog wel voor gekozen om eerst op het internet te gaan zoeken naar een locatie voor de kinderen. Het belangrijkste wat ik vind is dat de kids onwijs veel plezier hebben. Maar ook dat de ouders even geen zorgen hoeven te hebben om de kinderen bezig te houden. Zodoende ben ik gaan zoeken en al snel terecht gekomen op de website van Abel Klimbos. Bij dit bedrijf is het mogelijk om zonder zorgen een geweldige verjaardag te vieren.

Aangekomen bij dit bedrijf

De reservering was geplaatst en vervolgens konden wij hier naartoe rijden. Bij aankomst werd er al meteen voor onze zoon gezongen! Vervolgens kregen zij de nodige uitleg en werd de veiligheidskleding aangetrokken. Wij als ouders zijnde konden heerlijk aan de zijkant kijken hoe dat de kinderen de bomen in mochten klimmen. Wij hebben alleen maar vrolijke gezichten gezien bij de kinderen en dat doet ons natuurlijk ook goed. Aan het einde van de middag kregen zij allen nog een ijsje en konden wij weer huiswaarts.