Welke vloeistof moet je kopen bij smokestarter.nl

e-liquid kopen

Bij e-liquid kopen kun je kiezen voor een aantal verschillende varianten. Wil je tijdens het gebruik van je elektronische sigaret veel dampen hebben dan raden we je vloeistof met VG aan. Met dit bestanddeel zorg je er ook voor dat je een vloeistof hebt die zacht is voor je keel, en de stof geeft veel damp af dan vloeistof met stof PG. De structuur van VG is veel stroperiger, daarom kun je met deze vloeistof op hogere wattage dampen.  

e-liquid kopen

Verschil tussen PG en VG vloeistof 

In de hoofdgroepen heb je twee soorten vloeistoffen, PG (Propylene Glycol) en VG (Plantaardige Glycerine). Bij e-liquid kopen is het verstandig om te bekijken wat de eigenschappen van de verschillende vloeistoffen zijn. PG vloeistof is in de meeste gevallen wat sterker en houdt de smaak betere vast. De vloeistof is niet zo goed geschikt om te dampen op de hogere wattages. Wil je veel smaak en niet zo veel damp dan is deze vloeistof zeker aan te raden voor gebruik. Het is een persoonlijke keuze welke soort je gebruikt. 

e-liquid kopen

Veel verschillende smaken 

Bij een e-liquid kopen kun je ook erg veel verschillende soorten smaken kiezen, ben je een liefhebber van bepaalde fruitsoorten dan hebben ze die bij smokestarter.nl vast wel in het grote assortiment aan smaken. Heb je voorheen bij een normale sigaret bijvoorbeeld menthol gerookt, dan is het ook verstandig een menthol smaak te roken. Hiermee voorkom je dat de overstap zo klein mogelijk is van een normale sigaret naar een elektrische sigaret. Langzaam bouw je dan af om uiteindelijk helemaal te stoppen met roken.