Polo Ralph Lauren

Polo Ralph Lauren is het eerste kledingmerk van oprichter Ralph Lifshitz, die later zijn achternaam veranderde naar Lauren. Hierop volgden meerdere succesvolle merken, en deze zijn financieel nog steeds aan het groeien. In dit artikel meer informatie over de achtergrond van het merk en waar je het kunt kopen.

De achtergrond van Polo Ralph Lauren

Het kledingmerk werd opgericht naar aanleiding van het bezoeken van polowedstrijden, wat een grote hobby was van oprichter Ralph. Hij wilde met het merk luxe uitstralen en beweerde zelfs dat beroemdheden het goed kunnen dragen! Het merk werd in 1967 opgericht en daarna volgden meerdere merken, zoals Ralph Lauren en Polo Jeans Co. Deze merken zijn onderdeel van de Polo Ralph Lauren Corporation. De merken die werden opgericht door Ralph Lauren zijn in het algemeen succesvol, maar de corporatie heeft ook tegenslagen gekend. Daarom bestaan niet meer alle merken die ooit zijn opgericht.

De kleding van Polo Ralph Lauren is te herkennen aan het welbekende logo. Op dit logo staat een polospeler die op de rug zit van een paard. Deze polospeler heeft een polostick in de hand. Het merk is een van de bekendste merken in de modewereld. Naast de kwaliteit onderscheidt Polo Ralph Lauren zich van andere merken door de tijdloze designs.

Waar kun je Polo Ralph Lauren kleding kopen?

Polo Ralph Lauren is op meerdere plaatsen aan te schaffen. Je kunt er voor kiezen om online te bestellen. Voor mannen koop je Polo Ralph Lauren bij Hans Voortman. Hans Voortman is een webwinkel waar je luxe mannenmerken zoals Polo Ralph Lauren kunt kopen. Mocht je de Polo Ralph Lauren in de winkel willen kopen, dan kan dit ook bij Hans Voortman welke een vestiging heeft in Rijssen. Vrouwelijke Polo Ralph Lauren mode kun je in een speciaalzaak zoals Voorwinden kopen, maar je kunt ook terecht bij De Bijenkorf.