Regendouche besteld bij Sanitair Online

440039_1

Als je aan een cadeau denkt, denk je niet zo snel aan sanitair kopen. Maar, soms moet je eens inventief zijn. Die ene fles wijn of een geld bedrag geven als cadeau is zo mainstream. Sanitair als cadeau doen is ideaal als je iemand kent die net verhuisd is en nog vele aanpassingen dient te doen aan zijn of haar huis of als iemand sowieso renovaties gaat plegen in zijn of haar woning.

 

Heeft iemand weleens gehoord van een regendouche? Het schijnt dat als je hieronder doucht je niets anders meer wilt. Ze hebben bij Sanitair Online trouwens alle A-merken in huis. Wat dacht je bijvoorbeeld van Bruynzeel, Gessi of Grohe? Of, wat dachten je trouwens van de volgende A-merken op het gebied van dit soort douches die bij Santair Online te koop zijn: Hansa, Hansgrohe, Kludi en Sol? Sanitair Online heeft naast het prachtige assortiment aan A-merken nog vele voordelen voor jou. Zo doen ze ook aan bezorging op afspraak. Ideaal als je fulltime werkt en je partner ook niet altijd overdag en doordeweeks thuis is. Zo hoef je geen vrij te nemen om te wachten op je sanitair item dat je cadeau hebt gekregen van je vriend of vriendin. Wist je trouwens dat alle prijzen inclusief BTW zijn? Zo kom je nooit tot verrassingen te staan.

regenbui2

fg_grohtherm-2000_34283001

Hierboven heb ik een tweetal afbeeldingen alvast toegevoegd. Ik ben dan ook erg benieuwd wat jullie hiervan vinden van deze douches.

Sanitair Online heeft A-merken in huis

Zoals ik al vermeldde biedt deze sanitair aanbieder alle A-merken aan.