Windscherm terras besteld bij Xterior

xterior

windscherm terrasNieuw windscherm terras nodig

Een paar maanden geleden hebben wij eindelijk ons tweede restaurant geïnstalleerd! Wij hadden erg veel geluk, omdat wij de perfecte locatie hebben gevonden. Dichtbij de zee komt ons concept helemaal tot zijn recht. Het is een prachtig pand en wij konden er al gauw intrekken. Nu wij voldoende personeel hebben aangenomen en ingewerkt kunnen wij in volle gang! Al snel merkte ik dat er veel meer wind staat dan bij onze eerste locatie. Natuurlijk, bij de zee gaat het er net iets anders aan toe! Online ging ik op zoek naar windscherm terras. Een windscherm was namelijk echt nodig om onze gasten de beste ervaring te geven. Na een paar minuten online, zag ik Xterior naar voren komen. Dat zag er uit als een goed en betrouwbaar bedrijf met de beste windschermen. Het duurde niet lang of ik had contact opgenomen om mijn opties te bespreken. Bij hen kon ik een windscherm op maat laten maken waardoor het perfect bij ons interieur en exterieur past! Een week later kwamen de windschermen binnen en wij zijn erg te spreken over de kwaliteit. Xterior is een top bedrijf dat ik iedereen kan aanraden.