Verwen je kind met een LEGO City set

LEGO City

Kinderen vinden het altijd leuk om te spelen. Het maak dan vaak ook niet uit waar ze mee bezig zijn, zolang ze maar iets te doen hebben. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je kind naar buiten te schoppen zodat hij ook een keer een frisse neus krijgt. Je ziet namelijk ook steeds vaker dat kinderen veel achter een computer of tablet bezig zijn. Dit is natuurlijk ook heel erg vermakelijk voor kinderen, maar het is natuurlijk niet goed als dit het enige is wat ze doen. Zo kun je ze bijvoorbeeld ook bezig houden met een LEGO City set. Kinderen kunnen deze set dan helemaal in elkaar zetten en daarna er ook nog eens mee spelen. Het leuke is ook dat de opties eigenlijk eindeloos zijn. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten LEGO City dat er altijd wel iets is waar je een kind mee kan vermaken. 

Waar komt de naam vandaan?

Iedereen heeft natuurlijk wel eens gehoord van LEGO. Ook veel mensen hebben er wel mee gespeelt, maar wat is city dan precies. Zoals vele weten is city het engelse woord voor stad. Je kunt er ook daadwerkelijk een hele stad mee bouwen. Er zijn ook veel verschillende onderdelen van de stad die je dan kunt bouwen. Zo heb je bijvoorbeeld een gedeelte brandweer. Je ziet namelijk in een stad ook altijd dat er een brandweer is. Het leuke is dan ook dat de kinderen een hele kazerne kunnen bouwen maar ook een brandweerauto zelf.

Als cadeau

LEGO City

Je kunt LEGO City ook als cadeau geven aan kinderen. Dit is niet alleen leuk om te geven maar je ziet ook dat kinderen hier oprecht heel blij mee kunnen zijn. Jongens vinden het vaak leuker dan meiden, maar er zijn ook lego sets speciaal voor meiden.