waterflesjes bedrukken is top!

Ik vind het altijd super leuk om cadeaus en gadgets op te zoeken. Mijn baas weet hier van en daardoor kwam ik laatst uit bij Max waterflesjes hier kan je je waterflesjes bedrukken. Mijn baas vroeg namelijk aan mij of ik drinken voor op het werk wilde regelen. Het leek mij toen erg leuk om flesjes te laten bedrukken. Ik wilde de bedrijfsgegevens van ons bedrijf op de flesjes laten zetten. Dit zorgt voor reclame en ook voor de eigen medewerkers is het leuk. Ik wist eerst niet goed waar ik dit kon laten doen. Ik heb erg goed op het internet gezocht en veel recensies gelezen voordat ik uitkwam bij waterflesjes bedrukken.

 

Een top idee

Ik heb de flesjes ontworpen en laten bedrukken vanuit mij luie stoel, dit is ideaal. Ik heb de flesjes aan mijn baas laten zien en hij vroeg meteen of ik ze wilde bestellen. Ik heb dit toen gedaan en we hadden de flesjes erg snel op kantoor. Ze zien er erg mooi uit en we hebben er ook al een hoop weggegeven. Mijn collega’s vonden de flesjes er ook erg leuk uit zien en ze vinden het fijn om water te drinken op het werk. Ik ben erg blij dat ik mijn baas heb kunnen helpen en dat het een geslaagd plan is. Ik ga zelf ook waterflesjes bestellen voor bij het hardlopen en daar heb ik ook erg veel zin in! Lijkt jou dit ook leuk? Kijk dan snel even op de website voor meer informatie!